مدارک لازم ویزا آلمان

مدارک لازم ویزا آلمان

ویزای توریستی آلمان

این ویزا مخصوص سفرهای تفریحی کوتاه مدت یا دیدار با اعضای خانواده و بستگان است.

اگر تصمیم به تحصیل یا کار در آلمان دارید این نوع ویزا مناسب نیست و باید برای ویزای تحصیلی آلمان یا ویزای کار اقدام کنید. اعتبار ویزای توریستی بستگی به تصمیم سفارت و نوع درخواست شما دارد.

پس از صدور ویزا سفارت برچسب ویزا را در گذرنامه شما می‌چسباند.

این برچسب شامل تمام اطلاعات اصلی ویزا مانند تاریخ اعتبار و میزان دفعاتی که می‌توانید با آن سفر کنید، می‌شود.
اولین مرحله برای درخواست ویزای هر کشوری، پر کردن فرم تقاضای ویزا است. این فرم را می‌توانید از سایت سفارت آلمان در تهران دانلود کنید یا به صورت حضوری از بخش ویزای سفارت آلمان دریافت کنید در حال حاضر سفارت آلمان فقط به صورت آنلاین وقت ملاقات را تعیین می‌کند.

در تاریخی که به عنوان وقت ملاقات و تحویل مدارک برای شما مشخص شده، باید در محل سفارت برای تحویل مدارک و انجام مصاحبه حاضر باشید.
تصمیم سفارت در مورد ویزا بستگی به مجموعه‌ای از عوامل از جمله کامل بودن مدارک و مصاحبه حضوری شما در سفارت دارد.

مدارک لازم برای ویزای آلمان(نمایشگاهی)

-اصل گذرنامه معتبر با حداقل ۶ ماه اعتبار(امضا شده).

-فتوکپی از صفحات مشخصات گذرنامه به همراه کپی از صفحات ۲ و ۳ و ۴٫

-درصورت موجود بودن ، گذرنامه های قدیمی.

-تکمیل فرم مشخصات فردی (به طور کامل)

-معرفی نامه خطاب به اتاق بازرگانی ایران . آلمان به زبان فارسی از یک سازمان دولتی و یا وابسته به دولت و یا انجمن صنفی حاوی اطلاعاتی از قبیل نام خانوادگی متقاضی،پست سازمانی وی درشرکت،دلیل و زمان سفر.

*مدارک همراه مسافر برای ارائه به سفارت آلمان:

-یک قطعه عکس۴*۳ کاملا جدید مربوط به ۶ ماه گذشته ،رنگی و زمینه سفید(از رو به رو).

-اصل و فتوکپی شناسنامه متقاضی.

-اصل و فتوکپی شناسنامه و گذرنامه همسر متقاضی.

-مدارک اشتغال به کار به نام مسافر اعم از :

*ارائه مدارک شغلی از قبیل روزنامه رسمی،پروانه کسب،پروانه تولید،معرفی نامه از اتحادیه برای دارندگان مشاغل آزاد.

*گواهی اشتغال به کار از سوی کارفرما که در آن نوع حرفه،سمت و سابقه شغلی ذکر شده باشد به همراه فیش حقوقی و یا بازنشستگی و کپی آنها به همراه مدرک مربوط به تامین اجتماعی (لیست و دفترچه بیمه).

*وضعیت مالی و شغلی همسر حتی اگر همراه شما سفر نکند.

-پرینت حساب بانکی به نام مسافر مربوط به ۳ ماه گذشته(با مهر و امضا بانک)

-ارائه سند مالکیت که به نام متقاضی و یا همسر متقاضی (به همراه کپی از آن)

-با توجه به شرایط اخذ ویزای هر کشور،سفارتخانه مربوطه این حق را برای خود محفوظ می دارد که از شما مدارک دیگری نیز درخواست نماید.

-ارائه ضمانت بازگشت الزامی است.

مدارک لازم ویزا آلمان

برچسب ها :

مدارک لازم ویزا آلمان.شرکت آترین گشت مجری اخذ وقت سفارت آلمان ۶و۸۸۹۸۰۶۴۵ وقت سفارت آلمان،آلمان،فرم سفارت آلمان،تور آلمان،ویزا شینگن وقت سفارت آلمان،آلمان،فرم سفارت آلمان،تورآلمان،ویزا شینگن فرم ویزا سفارت آلمان، فرم ویزای سفارت آلمان، فرم ویزای سفارت آلمان در تهران، فرم ویزا سفارت آلمان در تهران، فرم روادید سفارت آلمان ،وقت سفارت المان در تهران. ۳۰۰,۰۰۰ تومان. خدمات سفارت کانادا در ترکیه … وقت سفارت انگلیس در دبی و ابوظبی و انکارا و استانبول ۰۸۸۹۸۰۶۴۵-۹۱۲۱۰۳۹۵۶۰٫ وقت سفارت – تکمیل فرم- پیکاپ ویزا از دبی و ترکیه ۰۹۱۲۳۹۷۷۰۹۴- ۸۸۹۸۰۶۴۵شرکت آترین گشت مجری اخذ وقت سفارت آلمان ۶و۸۸۹۸۰۶۴۵وقت مدارک لازم ویزا آلمان.