مدارک لازم ویزا اتریش

مدارک لازم ویزا اتریش

ﻣــﺪارﮎ ﻻزم ﺑــﺮاي وﻳﺰاي اﺗـﺮﻳــﺶ

فرم سفارت اتریش ، فرم سفارت اتریش در تهران ، فرم دعوتنامه سفارت اتریش ، فرم ویزا سفارت اتریش ، فرم ویزای سفارت اتریش ، فرم ویزای سفارت اتریش در تهران، فرم ویزا سفارت اتریش در تهران، فرم روادید سفارت اتریش ،نمونه فرم سفارت اتریش ، فرم های سفارت اتریش ،گرفتن وقت سفارت اتریش در ایران، وقت سفارت آمریکا در اتریش ، گرفتن وقت از سفارت اتریش در تهران،مدارک لازم ویزا اتریش

دریافت وقت سفارت اتریش ، دریافت وقت از سفارت اتریش ، درخواست وقت از سفارت اتریش ، وقت سفارت ایتالیا اتریش ، گرفتن وقت فوری سفارت اتریش ، وقت سفارت اتریش در ایران، وقت سفارت اتریش در تهران، وقت سفارت اتریش در تهران، رزرو وقت سفارت اتریش در تهران، وقت سفارت اتریش تهران، وقت سفارت اتریش آنلاین، گرفتن وقت آنلاین سفارت اتریش ، وقت سفارت اتریش توریستی، وقت سفارت اتریش اینترنتی، وقت اینترنتی از سفارت اتریش ، وقت سفارت اتریش ، وقت سفارت اتریش در، گرفتن وقت سفارت اتریش ، تعیین وقت سفارت اتریش در تهران، وقت فوری سفارت اتریش ، وقت فوری سفارت اتریش مدارک لازم ویزا اتریش

name%

مدارک لازم ویزا اتریش

– اﺻﻞ ﮔﺬرﻧﺎﻣﻪ ﺑﺎ ٣ ﻣﺎﻩ اﻋﺘﺒﺎر از ﺗﺎرﻳﺦ اﻧﻘﻀﺎﯼ ﻣﺪت روادﻳﺪ و دارﯼ ﺣﺪاﻗﻞ ٢ ﺻﻔﺤﻪ ﺧﺎﻟﯽ.(اﻣﻀﺎء ﺷﺪﻩ).

-اﺻﻞ ﮔﺬرﻧﺎﻣﻪ ﺑﺎﻃﻞ ﺷﺪﻩ (در ﺻﻮرت وﺟﻮد)، و ﮐﭙﯽ از روادﻳﺪ ﺻﺎدر ﺷﺪﻩ از ﺷﻨﮕﻦ.

  • اﺻﻞ ﻓﺮم وﻳﺰا ﺑﺎ اﻣﻀﺎء ﺗﻮﺳﻂ ﻣﺴﺎﻓﺮ.
  • ﺗﮑﻤﻴﻞ ﻓﺮم ﻣﺸﺨﺼﺎت ﻓﺮدي (ﺑﻪ ﻃﻮر ﮐﺎﻣﻞ).
  • ٢ ﻗﻄﻌﻪ ﻋﮑﺲ ۵/۴×۵/٣ رﻧﮕﻲ، زﻣﻴﻨﻪ ﺳﻔﻴﺪ و ﮐﺎﻣﻼً از رو ﺑﻪ روو ﺟﺪﻳﺪ.

*** ﻋﮑﺴﻬﺎ ﺑﺪون ﻋﻴﻨﮏ، ﮔﻮﺷﻬﺎ ﮐﺎﻣﻼ” ﻣﺸﺨﺺ، ﺑﺪون ﺁ راﻳﺶ زﻳﺎد ﺑﺮاﯼ ﺧﺎﻧﻤﻬﺎ ، ﭼﺘﺮﯼ و ﻏﻴﺮﻩ.

  • ﺗﺮﺟﻤﻪ ﺁﻟﻤﺎﻧﯽ ﺷﻨﺎﺳﻨﺎﻣﻪ ﻣﺴﺎﻓﺮ.
  • ﺗﺮﺟﻤﻪ ﺁﻟﻤﺎﻧﯽ ﮔﻮاهﻲ اﺷﺘﻐﺎل ﺑﻪ ﮐﺎرو ﺑﺮﮔﻪ ﻣﺮﺧﺼﯽ ﺑﻪ هﻤﺮاﻩ ﻓﻴﺶ ﺣﻘﻮﻗﯽ ٣ ﻣﺎهﻪ ﮔﺬﺷﺘﻪ ، روزﻧﺎﻣﻪ رﺳﻤﻲ، ﭘﺮواﻧﻪ ﮐﺴﺐ اﺗﺤﺎدﻳﻪ، ﭘﺮواﻧﻪ ﻣﻄﺐ. 
  • ﺗﺮﺟﻤﻪ ﺁﻟﻤﺎﻧﯽ ﮔﻮاهﻲ اﺷﺘﻐﺎل ﺑﻪ ﺗﺤﺼﻴﻞ. ( ﺑﺮاﯼ داﻧﺸﺠﻮﻳﺎن و داﻧﺶ ﺁﻣﻮزان )، ﮔﻮاهﻲ ﺑﺎزﻧﺸﺴﺘﮕﻲ ﺑﻪ هﻤﺮاﻩ ﻓﻴﺶ ﺣﻘﻮﻗﯽ ٣ ﻣﺎﻩ ﮔﺬﺷﺘﻪ ﺑﺎزﻧﺸﺴﺘﮕﯽ ، ﮐﺎرت ﺑﺎزﻧﺸﺴﺘﮕﯽ.
  • ﻟﻴﺴﺖ ﺑﻴﻤﻪ ﺗﺎﻣﻴﻦ اﺟﺘﻤﺎﻋﯽ ﻣﻌﺘﺒﺮ.
  • در ﮔﻮاهﻲ اﺷﺘﻐﺎل ﺑﻪ ﮐﺎر و ﮔﻮاهﻲ اﺷﺘﻐﺎل ﺑﻪ ﺗﺤﺼﻴﻞ ﺣﺘﻤﺎ ﺑﺎﻳﺪ ﻧﺎم و ﺳﻤﺖ ﻣﺴﺎﻓﺮ و ﺗﺎرﻳﺦ ﻣﺮﺧﺼﻲ ﻣﻄﺎﺑﻖ ﺑﺎ ﺗﺎرﻳﺦ ﺗﻮر ذﮐﺮ ﺷﺪﻩ ﺑﺎﺷﺪ.
  • ﭘﺮﻳﻨﺖ اﻧﮕﻠﻴﺴﻲ ﺣﺴﺎب ﺟﺎري ﺑﺎﻧﮑﻲ ٣ ﻣﺎهﻪ ﮔﺬﺷﺘﻪ ﺑﺎ ﻣﻬﺮ و اﻣﻀﺎء (ﺗﻮﺳﻂ ﺑﺎﻧﮏ).

( ﮔﻮاهﯽ ﺳﭙﺮدﻩ هﺎﯼ دراز ﻣﺪت ﻧﺰد ﺑﺎﻧﮏ)

– ﺗﺮﺟﻤﻪ ﺁﻟﻤﺎﻧﯽ اﺳﻨﺎد ﻣﻠﮑﻲ ﻣﺴﺎﻓﺮ.

*** ﺗﺮﺟﻤﻪ ﺗﻤﺎم ﻣﺪارﮎ ﺑﺎﻳﺪ ﺟﺪﻳﺪ و ﺣﺪاﮐﺜﺮ ﺑﺮاﯼ ٢٠ روز ﮔﺬﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﺪ.

 

برچسب ها:فرم سفارت اتریش ، فرم سفارت اتریش در تهران ، فرم دعوتنامه سفارت اتریش ، فرم ویزا سفارت اتریش ، فرم ویزای سفارت اتریش ،فرم ویزای سفارت اتریش در تهران، فرم ویزا سفارت اتریش در تهران، فرم روادید سفارت اتریش ،نمونه فرم سفارت اتریش ،مدارک لازم ویزا اتریش فرم های سفارت اتریش ،گرفتن وقت سفارت اتریش در ایران، وقت سفارت آمریکا در اتریش ، وقت از سفارت اتریش در تهران، دریافت وقت سفارت اتریش ، دریافت وقت از سفارت اتریش ،مدارک لازم ویزا اتریش مدارک لازم ویزا اتریشدرخواست وقت سفارت اتریش ، وقت سفارت ایتالیا اتریش ،گرفتن وقت فوری سفارت اتریش ، وقت سفارت اتریش در ایران، وقت سفارت اتریش در تهران، وقت سفارت اتریش در تهران،رزرو وقت سفارت اتریش در تهران، وقت سفارت اتریش تهران، وقت سفارت اتریش آنلاین،مدارک لازم ویزا اتریش گرفتن وقت آنلاین سفارت اتریش ، وقت سفارت اتریش توریستی، وقت سفارت اتریش اینترنتی، وقت اینترنتی از سفارت اتریش ، وقت سفارت اتریش ، وقت سفارت اتریش در، گرفتن وقت سفارت اتریش ، تعیین وقت سفارت اتریش در تهران،وقت فوری سفارت اتریش ، وقت فوری سفارت اتریش وقت سفارت اتریش .مدارک لازم ویزا اتریش
قالب وردپرس