مدارک لازم ویزا یونان

مدارک مورد نیاز وقت سفارت ویزای یونان:

وقت سفارت ویزای یونان .آترین گشت مجری سریعترین وقت سفارت شینگن ویزا شینگن ویزای یونان .وقت سفارت شینگن .تور اروپا . وقت فوری شینگن . آترین گشت ویزای یونان، آترین گشت وقت فوری شینگن ۸۶۰۲۱۰۰۸

*کلیه مدارک مورد نیاز وقت سفارت ویزای یونان علاوه بر ترجمه، نیاز به تائیدیه دادگستری و امور خارجه دارند.

۱)اصل گذرنامه با امضا به همراه گذرنامه های قبلی.

  • مدت اعتبار حداقل ۶ ماه از تاریخ ورود.
  • ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی میباشد.
  •  نداشتن مهر ورود و خروج قبرس ترک.

۲)۶ قطعه عکس ۴*۶رنگی ، تمام رخ با زمینه سفید.

۳)اصل و ترجمه شناسنامه به همراه کپی از کلیه صفحات آن.

۴)اصل و ترجمه گواهی حساب بانکی.

  • حسابهای جاری:کارکرد سه ماه اخیر.

*درصورت تعداد زیاد تراکنش ، ارائه گردش حساب ۱ ماه گذشته کافی میباشد.

*درصورت نداشتن گردش حساب ، گواهی موجودی حساب نیز قابل ارائه میباشد.

  • سپرده های بانکی.

*قابل ذکر است گواهی حساب باید فارسی باشد(حتی ارقام)به همراه مهر شعبه،۲امضا،کد افراد امضا کننده(۲نفر از افراد که حق امضا دارند)و تائیدیه اداره امور بین الملل و مهر بین الملل بانک.

*ضمنا گواهی حساب یا سپرده از موسسه های مالی و اعتباری قابل قبول نمیباشد.

*باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر ۵۰۰۰۰۰۰۰۰ ریال میباشد.

۵)اصل و ترجمه سند مالکیت.

۶)اصل و ترجمه مدارک شغلی.

  • پزشکان:پروانه مطب ، پروانه دائم پزشکی ، کارت نظام پزشکی و دانشنامه تحصیلی.
  • وکلا:پروانه وکالت.
  • مشاغل دولتی:حکم کارگزینی ، آخرین فیش حقوقی و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر اشتغال ، میزان حقوق دریافتی و تائیدیه مرخصی ، آخرین لیست بیمه.
  • *ارائه دفترچه بیمه و اصل مدارک تحصیلی جهت گرفتن مهر دادگستری و مهر تائیدیه وزارت امور خارجه الزامی است.
  • بازنشسته ها:ارائه حکم بازنشستگی ، ارائه آخرین فیش حقوقی.
  • مشاغل غیر دولتی:گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه و ارائه اصل آخرین روزنامه رسمی آن شرکت.
  • درصورت خویش فرما بودن:جواز کسب/آگهی تاسیس.
  • دانش آموزان،دانشجویان،معلمان و اساتیدواعضاهیئت علمی دانشگاه(اصل نامه اشتغال به تحصیل یا کار)

*جهت دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند،علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل،ارائه اصل ترجمه رضایتنامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی میباشد.

۷)برای فرزندان زیر ۱۸ سال که بدون همراهی پدر ،همچنین خانمهای متاهل که تنها سفر میکنند،رضایتنامه محضری الزامی میباشد.

۸)ترجمه مدارک شغلی همسر برای خانم های خانه دارجهت وقت سفارت ویزای یونان

*اصل  مدارک مورد نیاز وقت سفارت ویزای یونان تا زمان بازگشت مسافر از سفر ،نزد آژانس باقی میماند.

*حضور کلیه مسافرین جهت انگشت نگاری در سفارت الزامی میباشد.

*چک رمزدار یا ضمانت نامه بانکی حداقل به مبلغ ۵۰۰۰۰۰۰۰۰ ریال در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت حسن اجرای تعهدات که پس از بررسی مدارک درصورت نیاز به ضمانت های بیشتر متعاقبا اعلام می گردد.

 

وقت سفارت ویزای یونان ،مدارک مورد نیاز سفارت یونان،یونان،وقت سفارت یونان فوری،وقت سفارت یونان آترین گشت وقت سفارت یونان ،یونان،وقت سفارت یونان فوری،وقت سفارت یونان آترین گشت وقت سفارت یونان ،وقت سفارت ویزای یونان فوری ،وقت سفارت یونان فوری، وقت فوری سفارت یونان ،تور یونان،وقت یونان آترین گشت،وقت سفارت ویزای یونان آترین گشت ۸۶۰۲۱۰۰۸-۸۸۹۸۰۶۴۵-۰۹۱۲۱۰۳۹۵۶۰

 

images99