مدارک مورد نیاز پیکاپ ویزای کانادا

مدارک مورد نیاز پیکاپ ویزای کانادا

مدارک مورد نیاز برای ویزای توریستی :

-اصل پاسپورت های قدیمی و جدید(صفحه اصلی و صفحاتی که مهر ورود و خروج یا ویزا دارند باید حتما اسکن شوندشناسنامه ترجمه شده هریک از متقاضیان ترجمه سند ازدواج اگر زن و شوهر با هم اقدام میکنند.)
-تکمیل فرم درخواست ویزا
-تکمیل فرم اطلاعات خانوادگی
-دو قطعه عکس ۳٫۵ در ۴٫۵ رنگی پشت زمینه سفید
-سند ملکی ترجمه شده
-ترجمه مدارک شغلی برای صاحبان مشاغل جواز کسب .روزنامه رسمی و آخرین آگهی تغییرات شرکت .نامه اشتغال به کار برای کارمندان به همراه سه فیش حقوقی آخر و حکم کارگزینی و یا بازنشستگی
-گردش حساب سه ماهه آخر یا شش ماهه آخرکه نشان دهنده مبلغ درآمد ماهانه باشد و نامه تمکن -بانک به زبان انگلیسی ممهمور به مهر امور بین الملل بانک مربوطه
-دعوتنامه در صورت موجود به همراه کارت شناسایی و مدارک مالی فرد دعوت کننده

-مدارک اثبات رابطه خویشاوندی متقاضی با شخص دعوت کننده

در صورت نداشتن دعوتنامه ارایه رزرو هتل الزام دارد
رزرو بلیط رفت و برگشت کانادا در صورتی که فرزند زیر ۱۸ سال به تنهایی یا با یکی از والدین قصد سفربه کانادا را دارد نیاز به رضایت نامه کتبی والدین برای خروج از کشور است .

برای دریافت ویزا ۵ ساله علاوه بر مدارک فوق لازم است که مدارک اقامت موقت یا دایم فرد مقیم در کانادا ارایه گردد.

مدارک مورد نیاز پیکاپ ویزای کانادا

برچسب ها:ویزای ۵ ساله کانادا,مدارک ویزا کانادا, ویزای مولتی کانادا، وقت سفارت کانادا  ویزای ۵ ساله کانادا وقت فوری سفارت کانادا وقت سفارت کانادا در دبی خدمات وقت سفارت شرایط گرفتن ویزا گرفتن ویزا ویزای ۵ ساله کانادا
ویزای ۵ ساله کانادا,مدارک مورد نیاز پیکاپ ویزای کانادا,ویزای ۵ ساله کانادا، ویزای مولتی کانادا، وقت سفارت کانادا  ویزای ۵ ساله کانادا وقت فوری سفارت کانادا وقت سفارت کانادا در دبی خدمات وقت سفارت شرایط گرفتن ویزا گرفتن ویزا ویزای ۵ ساله کانادا ویزای ۵ ساله کانادا,ویزا شینگن,مدارک مورد نیاز پیکاپ ویزای کانادا