وقت فوری سفارت فرانسه

وقت  فوری سفارت فرانسه

ویزای توریستی فرانسه به افرادی تعلق می‌گیرد که قصد سفر گردشی به فرانسه یا دیدار با اعضای خانواده‌شان را دارند.مدت اعتبار ویزا سه ماه است و متقاضی باید زودتر از تمام شدن نود روز اقامت مجاز در فرانسه، خاک این کشور را ترک کند.

برای روادید توریستی فرانسه، حضور متقاضی ضروری است و مصاحبه انجام می‌گیرد. درخواست وقت ملاقات به منظور مصاحبه از طریق سایت اینترنتی انجام می‌گیرد.متقاضی باید بعد از ثبت درخواست خود، نسخه‌ی چاپ‌شده‌ی صفحه‌ی مورد نظر را آماده کند و همراه سایر مدارک در روز ملاقات به همراه داشته باشد.

name%

جهت دریافت ویزای توریستی فرانسه حضور شخص متقاضی الزامی میباشد.

 وقت جهت مصاحبه اینترنتی صورت میپدیرد.متقاضی پس از ثبت درخواست خود و چاپ صفحه مورد نظر آنرا به انضمام سایر مدارک روز مصاحبه همراه خود داشته باشند.
نشانی سفارت فرانسه در تهران:خیابان نوفل لو شاتو شماره 44 و 46.
اولین مرحله دریافت ویزا پر کردن فرم تقاضای روادید میباشد که میتوان آنرا از طریق سایت دریافت نمود.
*جهت سفرخانوادگی به ازای هر نفردیک فرم جداگانه باید تکمیل گردد.
ویزای توریستی فرانسه به افرادی تعلق می‌گیرد که قصد سفر گردشی به فرانسه یا دیدار با اعضای خانواده‌شان را دارند.متقاضی باید زودتر از تمام شدن نود روز اقامت مجاز در فرانسه، خاک این کشور را ترک کند.

مدارک مورد نیاز(یک اصل و کپی از هر کدام):
-فرم تکمیل شده
-شناسنامه ایرانی
-گذرنامه(اعتبار آن باید حداقل دو ماه بیشتر از اتمام اعتبار ویزای درخواستی باشد-کپی از صفحات 1 تا 5 و صفحاتی که مهر روادید دارد)
-دو قطعه عکس رنگی 
-دعوت نامه(خانواده یا دوست مقیم فرانسه باید اصل فرم دعوت نامه را ارسال نمایند-در صورت عدم دریافت دعوت نامه برگه رزرو هتل برای قامت یا مدارکی که نشان میدهد متقاضی صاحب ملک در فرانسه میباشد مانند سند مالکیت ، قبض مالکیت ملکی یا قبض عوارض سکونت)
-اسناد رسمی شغلی و منابع مالی:
مدت زمان اقامت میبایست با سطح مالی تناسب داشته باشد که حداقل حقوق روززانه ضرب در تعداد روزهای اقامت میگردد.برای صاحبان اصناف ، تجار ، صاحبان صنایع :سند قانونی ثبت موسسه ، صورت حساب بانکی یا دفترچه حساب پس انداز با تاریخ افتتاح حساب 
برای حقوق بگیران:گواهی اشتغال به کار:فیش حقوق ماه گذشته و صورتحساب بانکی با تاریخ افتتاح حساب.کارکنان مستقل و مشاغل آزاد: کارت صنفی ، صورتحساب بانکی یا دفترچه حساب پس انداز با تاریخ افتتاح حساب.برای اشخاص تحت تکفل:گواهی کار ، صورتحساب بانکی یا دفترچه حساب پس انداز متکفل با تاریخ افتتاح حساب.گواهی اشتغال به تحصیل برای دانش آموزان دبستانی و دبیرستانی و دانشجویان.برای افرادی که فرزند یا همسر آنها ملیت فرانسوی دارند:دو فرم مربوطه را از بخش روادید یا سایت اینترنتی سفارت دریافت نمایند.بررسی اولیه مدارک دو هفته و تا صدور قطعی بعضا چند هفته ای بیشتر زمان نیاز دارد.
عموما تا شش هفته بعد از تحویل مدارک مشخص میشود که متقاضی واجد شرایط دریافت ویزا میباشد یا خیر.
مدارک مورد نیاز پس از موافقت با صدور روادید:
-بیمه مسافرتی:
متقاضیان ویزا باید بیمه مسافرت فردی یا جمعی داشته باشند که هزینه های احتمالی بازگشت به میهن تحت مراقبت های پزشکی،هزینه های احتمالی نیاز به درمان ، هزینه های اضطراری بیمارستانی را پوشش دهد و در طول اقامت در تمام کشورهای منطقه شنگن معتبر باشد.حداقل پوشش بیمه برای هر نفر سی هزار یورو و شرکت بیمه گذار باید نماینده ای معتبر در فرانسه داشته باشد.
-بلیط هواپیما یا رزرواسیون قطعی رفت و برگشت به فرانسه.
-فاکتورهای پرداخت شده هتل برای کل مدت اقامت.
*امکان دارد پلیس مرزی هنگام ورود شما به فرانسه مدارکی را که قبلا به کنسولگری ارائه داده بودید درخواست نمایدلذا حتما مدارک هنگام سفر همراهتان باشد در غیر اینصورت امکان ممانعت از وزود شما به خاک فرانسه وجود دارد.
name%
برچسب ها:وقت فوری سفارت فرانسه.فرم سفارت فرانسه ، فرم سفارت فرانسه در تهران،فرم دعوتنامه سفارت فرانسه،فرم ویزا سفارت فرانسه.وقت فوری سفارت فرانسه.فرم ویزای سفارت فرانسه،فرم ویزای سفارت فرانسه در تهران.وقت سفارت فوری فرانسه.فرم ویزا سفارت فرانسه در تهران، فرم روادید سفارت فرانسه،نمونه فرم سفارت فرانسه ، فرم های سفارت فرانسه.وقت فوری سفارت فرانسه. سفارت
شماره تماس جهت اخذ وقت سفارت شرکت آترین گشت پارس و هرگونه سوال در این رابطه: -88980645-86021008
قالب وردپرس