وقت فوری سفارت یونان

وقت  فوری سفارت یونان ،یونان،وقت سفارت یونان فوری،وقت سفارت یونان آترین گشت وقت سفارت یونان ،یونان،وقت سفارت یونان  یونان 

وقت فوری سفارت یونان

وقت فوری سفارت یونان شرکت آترین گشت 

شرکت آترین گشت مفتخر است برای آن دسته از عزیزانی که به علت نداشتن وقت کافی و یا اطلاعات لازم توانایی دریافت وقت مصاحبه ندارند، انجام این کار توسط ما امکان پذیر است. همچنین ما هیچ رابطه ای با سفارت خانه ها نداریم و همه کارها به صورت قانونی که همگان نیز امکان انجام این امور را دارند، اقدام به دریافت وقت میکنیم.

گرفتن وقت سفارت یونان

می توانید برای گرفتن وقت سفارت یونان با مجموعه  آترین گشت با  شماره ۰۹۱۲۱۰۳۹۵۶۰-۰۹۱۲۳۹۷۷۰۹۴ تماس حاصل فرمایید.

 وقت سفارت یونان به صورت آنلاین 

به روزترین ،آسانترین،جدید ترین و سریع ترین روش  برای دریافت وقت فوری سفارت یونان ، روش آنلاین است که شرکت آترین گشت با استفاده از این روش در کم ترین زمان ممکن اقدام به اخذ وقت سفارت یونان می کند.برای دریافت وقت سفارت یونان بصورت اینترنتی با شماره های ۸۶۰۲۱۰۰۸-۸۶۰۲۷۶۵۱-۸۶۰۲۷۶۲۵-۸۸۹۸۰۶۳۵-۸۸۹۸۰۶۴۶ تماس بگیرید.

مراحل وقت سفارت یونان

  1. تماس با شرکت آترین گشت
  2. ارسال مدارک لازم به وسیله شبکه اجتماعی تلگرام به شماره ۰۹۱۲۰۸۰۷۴۶۹
  3. تعیین وقت سفارت توسط شرکت آترین گشت
  4. واریز مبلغ تعیین شده 
  5. ارسال وقت سفارت کشور یونان به شما  توسط شرکت آترین گشت

مدارک لازم برای گرفتن وقت سفارت یونان

  • عکس ۴*۳
  • اسکن صفحه اول پاسپورت
  • شماره تلفن در دسترس ، جهت هماهنگی و پیگیری

ویزا توریستی یونان چیست؟

ویزای توریستی یونان به افرادی تعلق می‌گیرد که قصد بازدید از کشور یونان را دارند.ویزای توریستی به شما اجازه‌ی کار نمی‌دهد و برای اشتغال در یونان، احتیاج به صدور مجوز کار دارید.مسافران محترم می توانند از طریق تماس با شرکت آترین گشت اقدام به تهیه وقت مصاحبه (وقت سفارت یونان) نمایند.وقت سفارت یونان ورود هر هفته موجود است.جهت تعیین وقت سفارت یونان با شماره تلفنهای ۰۹۱۲۱۰۳۹۵۶۰-۰۹۱۲۳۹۷۷۰۹۴-۰۹۱۲۰۸۰۷۴۶۹-۸۸۹۸۰۶۴۵-۸۶۰۲۱۰۰۸ تماس حاصل نمایید.

مدارک لازم ویزا توریستی یونان 

  • شناسنامه (نیاز به ترجمه ی رسمی دارالترجمه و کپی از تمامی صفحات آن)
  • گذرنامه (کپی از پنج صفحه ی اول پاسپورت و صفحاتی که مهر ویزا یا لیبل ویزا دارند)
  • فرم تکمیل شده ی ویزای شینگن
  • دعوتنامه (در صورتی که از شخص و یا سازمان و یا نهاد خاصی دعوتنامه دارید)
  • دو قطعه عکس ۴ * ۳ (عکس رنگی , به تازگی گرفته شده باشد , واضح , بدون عینک , گردی صورت کاملا معلوم باشد , عکس از بالای شانه تا بالای سر باشد)ویژگی‌های ضروری عکس مورد نظر :
    1. عکس رنگی
    2. زمینه سفید
    3. تمام رخ در ابعاد ۴*۳ که کمتر از سه‌ماه پیش گرفته شده باشد

    طبق مقررات شنگن، عکس شما بر روی برچسب ویزا چاپ خواهد شد.

  • پرینت حساب بانکی ۳ ماه گذشته با گردش مالی مناسب
  • ضمانت نامه بانکی به ارزش صد میلیون ریال به ازای هر نفر
  • مدرک تحصیلی (ترجمه ی رسمی دارالترجمه از آخرین مدرک تحصیلی و دو سری کپی از آن )
  • سند ملکی (ترجمه ی رسمی دارالترجمه از سند ملکی متقاضی یا همسر به همراه کپی از تمامی صفحات آن , اختیاری می باشد)
  • پول نقد (مبلغ ۶۰ یورو پول نقد برای ارائه به سفارت)
  • هتل (اصل و تصویر رزرو هتل یا هتل ها در صورت دارا بودن برنامه ی سفر)
  • بلیط هواپیما (رزرو بلیط هواپیما)
  • بیمه ی مسافرتی برای تمام زمان اقامت در کشور یونان به همراه اصل و کپی 

وقت تجاری سفارت یونان

اقامت کاری در یونان برای افرادی که اتباع کشورهای خارج از اتحادیه اروپایی هستند بسیار سخت است مطابق مقررات مهاجرت یونان اصلاحی سال ۲۰۰۵، این اشخاص برای ماندن بیش از ۹۰ روز در یونان و کار کردن باید ویزای اجازه کار کردن را دریافت نمایند این ویزا نوع DD خوانده میشود و به کسانی اعطا میشود که قبلا در یونان به ایشان پیشنهاد کاری شده باشد یا بخواهد به شعبه یونانی شرکتی که درکشور خود در آن کار میکند منتقل شود. در خصوص کسانی که قبلا پیشنهاد کاری به ایشان شده است لازم است دفتر نیروی انسانی یونان توانایی متقاضی را تایید کرده باشد بدین نحو که از اتباع یونان یا اتحادیه اروپا کسی را برای گماردن در آن شغل پیدا نکرده اند و شاید از متقاضی ودیعه هم خواسته شود.

مدارک لازم  ویزای تجاری سفارت یونان

  • ضمانت نامه بانکی به ارزش صد میلیون ریال به ازای هر نفر
  • مدرک تحصیلی (ترجمه ی رسمی دارالترجمه از آخرین مدرک تحصیلی و دو سری کپی از آن )
  • سند ملکی (ترجمه ی رسمی دارالترجمه از سند ملکی متقاضی یا همسر به همراه کپی از تمامی صفحات آن , اختیاری می باشد)
  • گواهی اشتغال به کار
  • الف- پزشکان : ترجمه پروانه مطب و ترجمه کارت نظام پزشکی ممهور به مهر دادگستری
  • ب- مشاغل آزاد: ترجمه جواز کسب ممهور به مهر دادگستری
  • ج- مشاغل دولتی : ارائه گواهی اشتغال به کار از سازمان یا نهاد مربوطه فیش حقوقی و ترجمه رسمی هر دو مدرک به انگلیسی در دارالترجمه رسمی ، ممهور به مهر دادگستری
  • ه- دانش آموزان، دانشجویان ، معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه : نامه اشتغال به تحصیل یا اشتغال به کار از مدرسه و یا دانشگاه مربوطه به همراه ترجمه آن ممهور به مهر دادگستری و مهر تائید اداره مجلات وزارت امور خارجه
  • پول نقد (مبلغ ۶۰ یورو پول نقد برای ارائه به سفارت)
  • هتل (اصل و تصویر رزرو هتل یا هتل ها در صورت دارا بودن برنامه ی سفر)
  • بلیط هواپیما (رزرو بلیط هواپیما)
  • بیمه ی مسافرتی برای تمام زمان اقامت در کشور یونان به همراه اصل و کپی آن روی A4
  • در صورت داشتن سند مالکیت غیر منقول(بنام متقاضی) ارائه اصل و ترجمه آن ممهور به مهر دادگستری و مهر تائید اداره مجلات وزارت امور خارجه
  • شناسنامه (نیاز به ترجمه ی رسمی دارالترجمه و کپی از تمامی صفحات آن)گذرنامه : مدت اعتبار حداقل دو ماه بیش از خاتمه اعتببار ویزای درخواستی  (کپی کلیه صفحات روی کاغذ A4)پر کردن فرم درخواست روادید برای هر فرد بصورت جداگانه
  • دعوتنامه (در صورتی که از شخص و یا سازمان و یا نهاد خاصی دعوتنامه دارید)
  • دو قطعه عکس ۴ *۶ (عکس رنگی , به تازگی گرفته شده باشد , واضح , بدون عینک , گردی صورت کاملا معلوم باشد )
  • گواهی حساب بانکی

 وقت تحصیلی سفارت یونان 

اگر قصد تحصیل در یونان دارید و یا برای مهاجرت به یونان برنامه ریزی کرده اید با ما همراه باشید تا برای شما اطلاعاتی از این کشور که در جنوب شرقی اروپا قرار گرفته است برای شما بدهیم.یونان یکی از کشور های مناسب برای تحصیل می باشد,زیرا با اکثر دانشگاههای اروپا تبادل استاد و همچنین ارتباطات بین اساتید و دانشجوها بر قرار می باشد.

در اکثر دانشگاه های یونان تدریس به زبان یونانی می باشد که اگر شما به زبان یونانی تسلط خاصی ندارید و زمان برای دوره زیان یونانی دارید می توانید با هزینه و مدت زمان ۳ ماهه زبان که ۱۵۰۰ یورو هزینه می برد و همچنین تحصیل سالیانه در یونان حدود ۶۵۰۰ یورو هزینه می برد .(البته بستگی به شهرها و رشته های انتخاب شده در یونان دارد)در بعضی از دانشگاه های یونان که رشته خاص تدریس می شود باید مسلط به زبان انگلیسی باشید.

مدارک لازم وقت تحصیلی سفارت یونان 

  1. ویزای دانشجوی که از کنسولگری یونان باید دریافت کنید.
  2. مدارک شناسایی معتبر :گذرنامه، عکس
  3. گواهی نامه از حمایت مالی( اثبات منابع مالی)
  4. گواهی عدم سو پیشینه
  5. گواهی سلامت
  6. ریز نمرات تحصیلی
  7. گواهینامه زبان
  8. نامه پذیرش تحصیلی از دانشگاه­های یونان

تفاوت تعیین وقت فوری سفارت یونان با وقت فوری سفارت ایتالیا

  • مدارک باید بعد از ترجمه تایید وزارت امور خارجه و دادگستری را نیز داشته باشد.
  • اخذ ویزای یونان تقریبا مانند کشور ایتالیا است.
  • ویزای یونان نیز ۱۴ روزه آماده می گردد.
  • یونان از نظر فاصله زمانی کمی دورتر از ایتالیا است، نسبت به کشورهای همسایه، مانند: آلمان، فرانسه، اتریش

آدرس سفارت یونان برای گرفتن وقت فوری سفارت یونان

خیابان آفریقا، بلوار ‌اسفندیار، پلاک ۴۳‌

وقت فوری سفارت یونان

وقت فوری  سفارت یونان ,گرفتن وقت فوری و تضمینی سفارت یونان,وقت آنلاین سفارت یونان,ویزای تضمینی و فوری یونان,وقت سفارت یونان,قیمت ویزای یونان,ویزا شینگن,فرم ویزای سفارت یونان,دانلود فرم ویزای یونان,ویزای توریستی یونان,چگونه وقت سفارت یونان بگیریم,وقت فوری سفارت یونان

وقت سفارت یونان آترین گشت وقت سفارت یونان ،وقت سفارت فوری یونان، وقت فوری سفارت یونان ،تور یونان.وقت سفارت فوری یونان.وقت سفارت فوری یونان آترین گشت ۸۸۹۸۰۶۴۵-۰۹۱۲۱۰۳۹۵۶۰