ویزای 5 ساله کانادا

ویزای طولانی مدت چندگانه کانادا چیست و چه خصوصیاتی دارد؟

ویزای طولانی مدت چندگانه یا Multiple-Entry نوعی از ویزاست که دارای دو خاصیت مهم زیر است:
به دارنده ویزا این اجازه را می دهد که به دفعات به کانادا تردد کند.از طریق کلیه مرزها و در زمان های مختلف ویزای مالتیپل تا یک ماه قبل از تاریخ ابطال گذرنامه فرد دارای اعتبار است.از آنجا که گذرنامه های افراد ایرانی به طور معمول تا ۵ سال اعتبار دارند، چنین ویزایی عملاً می تواند تا بیش از ۴ سال اعتبار داشته باشد.
براساس دستورالعمل اداره مهاجرت، چنین ویزایی به طور معمول تنها شامل دو گروه زیر می شود:

  • افرادی که به صورت مداوم به کانادا سفر می کنند.
  • پدر و مادرهای مسن و بازنشسته ای که قبلاً از طریق فرزندانشان برای مهاجرت به کانادا اقدام کرده باشند.

به طور کلی سیاست دولت کانادا به شکلی است که تا جایی که ممکن است تقاضای پدر و مادرها برای ویزای کانادا را با دیده اغماض بررسی کند و به این گروه ویزا بدهد، بویژه پدر و مادرهایی که بازنشسته شده اند و انگیزه ای برای کار و زندگی در کانادا ندارند و قبلا هم برای مهاجرت به کانادا از طریق فرزندانشان اقدام کرده اند.

با این حال هیچ تضمینی برای اخذ ویزای وجود ندارد و در نهایت این افسر مهاجرت است که تصمیم می گیرد برچسب ویزا را برای شخص بزند یا نه.

name%

چگونه ویزای مالتیپل کانادا را اخذ کنیم؟

اگر در یکی از دو دسته فوق قرار دارید میتوانید شانس خود را برای اخذ ویزای مالتیپل کانادا امتحان کنید و هنگام تقاضای ویزای مسافرتی، به جای ویزای تک ورودی Single-entry تقاضای ویزای چندگانه Multiple-entry بدهید و امیدوار باشید افسر مهاجرت با درخواست شما موافقت کند.نکته جالب اینکه اگر کسی شرایط ویزای چندگانه را داشته باشد ولی  تقاضای ویزای تک ورودی بدهد، افسر مهاجرت مربوطه برای این شخص ویزای تک ورودی معمولی صادر می کند ولی نامه ای به وی ارسال میشود و در آن به شخص  اطلاع خواهند داد که اگر ویزای چندگانه تقاضا می داد هم مورد قبول واقع می شد.

اگر جز دو گروه فوق نباشیم آیا امکان اخذ ویزای مالتیپل وجود دارد؟

پاسخ با قاطعیت بلی است در واقع اخذ برچسب ویزای مالتیپل شما مشروط به قانع کردن افسر مربوطه است و درست همینجاست که شما به وکیلی مجرب و معتبر و امین نیاز خواهید داشت.

اعتبار ویزای توریستی کانادا:

اعتبار تمام ویزاهای کانادا به هنگام ورود به کشور کانادا توسط افسران اداره مهاجرت کانادا و مرزبانی مورد بررسی قرار میگیرد.به طور معمول افرادی که ویزای توریستی دریافت میکنند می توانند حداکثر تا شش ماه در کانادا اقامت داشته باشند.دارندگان ویزای مولتیپل میتوانند به طور متعدد وارد کانادا شود.

مدارک موردنیاز برای اخذ ویزای توریستی کانادا:

  • اصل پاسپورت های جدید و قدیمی متقاضی.
  • ترجمه رسمی و تایید شده شناسنامه هر یک از متقاضیان.
  • در صورتی که زن و شوهر با هم اقدام میکنند، ترجمه سند ازدواج تایید شده.
  • تکمیل فرم درخواست ویزا Application form
  • تکمیل فرم اطلاعات خانوادگی Family Information
  • یک قطعه عکس ۳٫۵ در ۴٫۵ رنگی زمینه سفید جدید.
  • ترجمه سند ملکی در صورت وجود.
  • ترجمه مدارک شغلی متقاضی که تایید شده باشد.
  • گردش حساب سه ماهه آخر که نشان دهنده مبلغ درآمد ماهیانه باشد و نامه تمکن مالی Bank Statement به زبان انگلیسی که امور بین الملل بانک آن را تایید کرده باشد.
  • دعوتنامه یا ارائه رزرواسیون هتل الزامی است.
  • رزرو بلیط رفت و برگشت به کانادا

اگر به هر دلیلی مایل به اخد ویزای مالتیپل کانادا هستید ،مشاورین مهاجرتی ویستا میتواند به صورت تضمینی در کمترین زمان ممکن ویزای مالتیپل کانادا را برای شما اخذ نماید و شما را از ویژگی های مثبت آن بهره مند سازد.

برچسبها:ویزای 5 ساله کانادا، ویزای مولتی کانادا، وقت سفارت کانادا  ویزای 5 ساله کانادا وقت فوری سفارت کانادا وقت سفارت کانادا در دبی خدمات وقت سفارت شرایط گرفتن ویزا گرفتن ویزا ویزای 5 ساله کانادا ویزای 5 ساله کانادا

قالب وردپرس