ویزا توریستی کانادا

چگونه ویزای توریستی کانادا دریافت کنیم

name%

مطالب زیر درباره ویزای توریستی تنظیم شده است ولی می تواند در مورد سایر ویزاهای موقت کانادا هم تا حدودی صدق کند. برای آشنایی با ویزاهای موقت کانادا به مطلب بخش 1 دقت فرمایید.

آشنایی با ویزاهای موقت کانادا
بخش 1 :
اقامت موقت در کانادا

بیشتر مردم وقتی به رفتن به در کانادا فکر می کنند، مهاجرت به این کشور را در نظر می گیرند.اما واقعیت این است که راه های دیگری هم برای حضور در کشور کانادا وجود دارد.این راه ها منجر به اقامت موقت در کانادا می شود.راه های قانونی اقامت موقت در کانادا به شرح زیر است.

  • ویزای توریستی (مسافرتی) یا بازرگانی Temporary Visit Visa
    ویزای کار (مجوز کار) Work Permit
    ویزای دانشجویی یا دانش آموزی (مجوز تحصیلی) Study Permit
    ویزای پرستاران خانگی Live-in Caregiver (نوع خاصی از مجوز کار)
    ویزای فصلی کارگران بخش کشاورزی Seasonal Agricultural Worker Program
    ویزای کارگران کم تخصص Low Skilled Worker Program
    مجوز حضور موقت در کانادا Temporary Resident Permit
    ویزاهای ویژه

در زیر به طور مختصر هر کدام از این ویزاها را توضیح می دهیم.بعضی از این ویزاها شامل شهروندان ایران، افغانستان یا تاجیکستان نمی شود.این موردرا در شرح آن ویزاها توضیح می دهیم.

ورود به کانادا(ویزا توریستی کانادا)ویزای توریستی (مسافرتی) یا بازرگانی

این ویزا در اصل “ویزای زیارتی موقت” یا Temporary Resident Visa (روادید موقت کانادا) نام دارد.معمولا این نوع ویزا برای سه گروه اصلی زیر صادر می شود.

name%

– کسانی که قصد دیدار اهالی فامیل یا دوستان خود را دارند.
– کسانی که برای کارهای تجاری کوتاه مدت یا شرکت در سمینارها وارد کانادا می شوند.
– کسانی که در قالب گروه های هنری یا ورزشی و برای شرکت در مسابقات یا اجرای برنامه یا نمایشگاه و امثال آن وارد کانادا می شوند.

البته افرادی هم که فامیل در کانادا ندارند و تنها برای تفریح به این کشور می رونددر این دسته قرار می گیرند.

ولی احتمال صدور ویزا برای این گروه بخصوص اگر از کشورهای نزدیک به کانادا نباشند بعید است.

افرادی که با ویزای زیارتی موقت یا همان ویزای توریستی وارد کانادا می شوند حق کار و تحصیل در این کشور را ندارند.

معمولا این ویزا شش ماهه صادر می شود (بنا به تشخیص مامور گمرک و هنگام ورود به کانادا).

همچنین این افراد نمی توانند از بیمه دولتی کانادا برای درمان بیماری های خود استفاده کنند.

اگر برای زیارت نزدیکانتان اقدام می کنید باید از طرف آنها دعوتنامه و پاره ای مدارک را دریافت نمایند.

ویزای کار

این ویزا برای کسی صادر می شود که از طرف یک شرکت کانادایی برای کار در کانادا دعوت شده است.

برای دریافت ویزای کار نظر اداره کار کانادا HRSDC در بیشتر مواقع الزامی است.

معمولا این ویزا وقتی صادر می شود که نشان دهد فرد مذکور با ورود به کانادا اثر مثبتی برروی بازار کار کانادا خواهد داشت.

دوره این نوع ویزاها بستگی به طبیعیت کار کاملا متفاوت است.فردی که از این طریق وارد کانادا می شود باید نشان دهد که اقامتش موقت است و بعد از پایان ویزا کانادا را ترک خواهد کرد.

البته در بسیاری از موارد کارفرما، تقاضای تمدید ویزای کار می دهد و ممکن است چنین فردی چند سال با ویزای موقت کار در کانادا باقی بماند.کسانی که چنین ویزایی دارند بعد از یک سال کار تمام وقت در کانادا می توانند برای ویزای اقامت کانادا از طریق گروه متخصصین اقدام نمایند.

متأسفانه از تاریخ 26 جون 2010 معادل 5 تیرماه 1389 اقدام برای اقامت دائم بعد از یک سال کار موقت در کانادا منتفی شده است.

ولی می توان بعد از دو سال برای اقامت دائم از طریق روش تجربه کانادایی اقدام نمایند.

ویزای دانشجویی یا دانش آموزی

برای ادامه تحصیل در کانادا باید ویزا گرفت.به این نوع ویزا Study Permit یا مجوز تحصیل می گویند.

معمولا برای دوره های آموزشی کمتر از شش ماه نیازی به دریافت ویزای دانشجویی نیست.

این روزها بیشتر به کسانی ویزای دانشجویی می دهند که در دوره های تکمیلی (کارشناسی ارشد به بالا) اقدام کرده باشند.

ویزای پرستاران خانگی

پرستاران خانگی کسانی هستند که در منزل صاحب کار خود زندگی می کنند.وظیفه شان نگهداری از کودکان خردسال یا افراد مسن است.

ویزای پرستار خانگی در عمل می تواند منجر به اقامت دائم در کانادا شود.

اخیرا تسهیلات خاصی برای دارندگان این ویزا پیش بینی شده است .

ویزای فصلی کارگران بخش کشاورزی

دولت کانادا با تعدادی از کشورهای دریای کارائیب Caribbean و همین طور مکزیک قراردادهایی به امضا رسانده است که براساس آنها کشاورزان کانادایی می توانند از این کشورها کارگر فصلی استخدام کنند.

این کارگران برای مدت چند هفته تا چند ماه هنگام فصل کشاورزی در کانادا باقی می مانند و به کشاورزان کمک می کنند.امکان تبدیل این نوع اقامت موقت به اقامت دائم کانادا وجود ندارد.

این روش در خصوص شهروندان ایران، افغانستان و تاجیکستان قابل اجرا نیست.

مجوز حضور موقت در کانادا

بعضی اوقات یک فرد به دلایل مختلف اجازه ورود به کانادا ندارد و به اصطلاح Inadmissible است.اگر حضور چنین فردی در کانادا بنا به مسایل شخصی یا اجتماعی لازم باشد، افسر اداره مهاجرت برای وی ویزای خاصی صادر می کند که Temporary Resident Permit نام دارد.

این ویزا بیشتر برای افراد سالخورده ای صادر می شود که تمام یا بیشتر فرزندانشان ساکن کانادا هستند.مدت این ویزا معمولا یک ساله است.

صاحبان این ویزا حق استفاده از امکانات رایگان پزشکی را ندارند.

این نوع ویزا نمی تواند جایگزین تمدید ویزای موقت شود.درباره این ویزا در آینده بیشتر خواهم نوشت.

ویزاهای ویژه

دولت کانادا معاهده های مختلفی با کشورها و سازمان های بین المللی امضا کرده است و به واسطه آنها برای افراد ویزا صادر می کنند.

برای مثال می توان به معاهده شیلی و یا معاهد نفتا NAFTA اشاره کرد.در ضمن دولت کانادا برای دیپلمات ها و خانواده هاشان ویزای دیپلماتیک هم صادر می کنند.

بخش 2 :
از چه کشور یا سفارتی می توان برای ویزای موقت کانادا اقدام کرد؟
چمدان هایتان را ببندیدبیشتر مردم دنیا برای مسافرت به کانادا نیاز به ویزا دارند.

ویزای مسافرتی از نوع ویزاهای موقت کاناداست که Temporary Visit Visa می گویند.

به طور کلی برای آنکه موفق به دریافت این ویزا شوید باید شرایط زیر را داشته باشید.

فرم های تقاضانامه ویزا را بی کم و کاست پر کنید.مدارک لازم را به طور کامل ارائه نمایید.

به کمک فرم ها و مدارک نشان دهید که انگیزه موجه برای مسافرت به کانادا دارید.

به کمک فرم ها و مدارک نشان دهید که استطاعت مالی لازم برای مسافرت به کانادا دارید.

به کمک فرم ها و مدارک نشان دهید که پیش از خاتمه مدت اقامت خود در کانادا خاک این کشور را ترک خواهید کرد (وبه طور غیر قانونی در کانادا نخواهید ماند یا تقاضای پناهندگی نخواهید داد).

به کانادا ممنوع الورود نیستید .اگر همه شرایط فوق از نظر افسر مهاجرت تأمین شده باشد، ویزا رابرای شما صادر می کند.

البته صدور ویزا به معنای حق مسلم ورود شما به کانادا نیست.

هنگام ورود به کانادا، افسر گمرک یا اداره مهاجرت مدارک شما را بررسی و سوالاتی از شما می پرسد تا مطمئن شود همچنان شرایط فوق را دارید.در آن صورت به شما ویزای قطعی می دهد.

در واقع هنگام ورود به کاناداست که مشخص می شود حداکثر تا چه زمان می توانید در کانادا بمانید. معمولاً حداکثر مدت زمان اقامت موقت در کانادا با ویزای توریستی 6 ماه میباشد .

پر کردن فرم ها و آماده کردن مدارک

برای اطلاع از فرم ها و مدارکی که نیاز دارید به همکاران بخش وقت سفارت شرکت آترین گشت پارس مراجعه کنید.

اگر در ایران حضور دارید به شرکت ما در در تهران مراجعه کنید.اگر هم در کشور دیگری حضور دارید می توانید به وب سایت ما مراجعه و تقاضای ویزای توریستی بدهید.

انگیزه موجه برای مسافرت به کانادا

علت مسافرتتان به کانادا باید برای سفارت موجه باشد.همین که قصد دارم به کانادا مسافرت کنم کفایت نمیکند .

دیدار دوستان و آشنایان، دیدار اهالی فامیل، شرکت در سمینارهای علمی و امثال آن می تواند از انگیزه های موجه تلقی شوند.

اگر بهانه تان متقاعد کننده نیست یا به فکر انگیزه بهتری باشید،در ضمن هر انگیزه ای که بوی ماندن در کانادا بدهد، موجب رد شدن شما خواهد شد.

به عبارت دیگر انگیزه تان باید موجه باشد ولی آن قدر قوی نباشد که نشان دهد می خواهید در کانادا بمانید یا آنکه در کانادا کار کنید.

بخاطر داشته باشید که کسانی که ویزای توریستی Temporary Visit Visa دریافت می کنند حق کار و تحصیل در کانادا ندارند (بجز شرکت در دوره های آموزشی کمتر از شش ماه).

خدمات دعوتنامه برای ویزای موقت کانادا
داشتن استطاعت مالی برای سفر به کانادا باید بلیت هواپیما خرید و هنگام حضور در آنجا هزینه های فراوانی را متحمل شد. بخصوص اگر فامیل نزدیک ندارید باید در هتل اقامت کنید و همین طور مبالغ نسبتاً هنگفتی بابت غذا و حمل و نقل بپردازید.

وقتی مدارک مالی خود (نظیر گردش حساب بانکی) را نشان می دهید، اعداد نشان داده شده با مدت زمانی که قصد اقامت در کانادا دارید همخوانی داشته باشد.سفارت کانادا رقم خاصی را مشخص نکرده است اما رقمی رانشان دهید که شما میتوانید خود راساپورت کنید اگر کسی را در کانادا ندارید ترجیحاً موجودیتان از این مبلغ هم بیشتر باشد نداشتن پول نقد کافی موجب رد شدن تقاضایتان می شود.

ترک کانادا پیش از پایان دوره مجاز اقامت

باید به افسر مهاجرت به وسیله مدارک و فرم ها نشان دهید که پس از خاتمه ویزایتان حتماً کانادا را ترک می کنید.

شاید این مهم ترین نکته در تصمیم گیری افسر مهاجرت باشد.برای آنکه در این مرحله موفق شوید حتماً از هر دو زاویه زیر وی را متقاعد کنید.

وابستگی های مالی به ایران یا کشور محل اقامتتان برای نشان دادن وابستگی عاطفی مسایلی نظیرداشتن همسر و فرزندان در ایران،داشتن برادر معلولی که سه ماه از سال شما مسؤول نگهداری اش هستید،اینکه هیچ گاه از ایران بیشتر از سه ماه دور نشده اید و به هر کجا سفر کرده اید باز گشته اید،اینکه مرتب به کشورهای مختلف سفر می کنید ولی باز به ایران بر می گردید و …کمک می کند که افسر از بازگشت شما مطمئن شود.

اینها همگی مثال بودند، قبل از اقدام برای ویزای توریستی از خودتان بپرسید چه وابستگی های عاطفی و خانوادگی به ایران دارید.

چه چیزهایی شما را به محل اقامت فعلی تان متصل می کند و به چه وسیله می توانید این اتصال را به افسر مهاجرت نشان دهید.

بهانه های بیهوده نیاورید و همین طور مسایلی که آنقدر درشت باشند که افسر از خودش بپرسد با این همه وابستگی اصلاً چرا می خواهید از ایران خارج شوید.

با کمی فکر و شاید مشورت با دیگران بتوانید فهرست خوبی از این دسته وابستگی ها تهیه کنید و راه دریافت ویزا را بر خود هموار سازید.

برای نشان دادن وابستگی های مالی هم اموالتان را در نظر بگیرید و هم فعالیت های اقتصادی تان.

برای مثال اگر مغازه یا شرکتی دارید، یا اینکه برای مدت معینی می توانید از شرکتتان مرخصی بگیرید، یا اینکه پست مهمی دارید و در صورت غیبت طولانی آن را از دست خواهید داد را به عنوان چند مثال در نظر داشته باشید.

مبتکر باشید و هر نوع وابستگی مالی را در نظر بگیرید و اگر ارزشش را داشت به وسیله مدرک و سند به افسر مهاجرت نشان دهید.

داشتن وابستگی های مالی و عاطفی به محل زندگی تان از اهمیت بسزائی برخوردار است.
ممنوع الورود بودن به کانادا

افسر مهاجرت هم از نظر امنیتی و هم از نظر پزشکی شرایط شما را بررسی می کند.

در مورد ویزای توریستی ارائه مدیکال همیشگی نیست ولی بنا به تشخیص افسر ممکن است مجبور به این کار هم بشوید.

با درخواست های افسر همراه باشید که مشکلی برایتان پیش نیاید.

در ضمن مقاله ممنوعیت ورود به کانادا را مطالعه کنید تا دقیق تر با این موضوع آشنا شوید .
مصاحبه برای ویزای توریستی

گاه افسر مهاجرت تصمیم می گیرد که با شما مصاحبه کند.

معمولا این مصاحبه ها به صورت تلفنی و ظرف کمتر از 10 دقیقه صورت می گیرد.

افسر به شما تلفن می زند، چند تا سوال می پرسد و براساس پاسخ های شما در مورد پرونده تان تصمیم گیری می کند.

دقت کنید که حتماً تلفنی در اختیار سفارت قرار دهید که همیشه در دسترستان است تا وقتی که با شما تماس گرفته می شود پاسخ گو باشید.

اگر برای مصاحبه به سفارت دعوت شدید نگران نباشید.

وجود مصاحبه فی نفسه بد نیست چرا که نشان می دهد افسر از روی مدارکی که ارائه داده اید مایل نیست شما را رد کند و می خواهد خودتان را از نزدیک ببیند یا استدلالتان را بشوند.

خیلی از کسانی که مصاحبه می شوند در نهایت ویزا دریافت می کنند.

خلاصه اینکه هر سال هزاران ایرانی، افغانی و تاجیک به عنوان مسافر وارد کانادا می شوند.

اگر به درستی برنامه ریزی کنید و موارد فوق را رعایت نمایید احتمال اینکه یکی از آنها باشید دور از ذهن نیست.

برچسب ها:ویزا توریستی کانادا.ویزا توریستی کانادا..ویزا توریستی کانادا.ویزا توریستی کانادا.ویزا توریستی کانادا.ویزا-توریستی-.ویزا توریستی کانادا.کانادا-وقت-سفارت-کانادا.وقت فوری سفارت کانادا.

وقت سفارت یونان.ویزای شینگن.ویزا آمریکا.ویزای انگلیس.ویزا توریستی کانادا.ویزا توریستی کانادا.ویزا توریستی کانادا.

توریستی کانادا..ویزا توریستی کانادا.ویزا توریستی کانادا.ویزا توریستی کانادا.ویزا-توریستی-.ویزا توریستی کانادا.کانادا-وقت-سفارت-کانادا.

وقت فوری سفارت کانادا.وقت سفارت یونان.ویزای شینگن.ویزا آمریکا.ویزای انگلیس.ویزا توریستی کانادا.ویزا توریستی کانادا
قالب وردپرس