ویزا چین

ویزا چین

اخذ ویزای چین

چین .تور چین .بلیط چین .ویزا عادی چین .ویزا فوری چین .نمایشگاه چین .پکن .شانگهای .تور پکن .شانگهای .شنزن .نمایشگاه گوانگجو .نمایشگاه گوانگجو چین .نمایشگاه گوانگجو 2017 .4شب پکن -3 شب شانگهای.نمایشگاه گوانگجو فاز 1 .نمایشگاه گوانگجو فاز 2 .تور گوانگجو .تور نمایشگاهی گوانگجو 2017 .تور پکن .گوانگجو .نمایشگاههای چین شاما فاز 1 و فاز 2 .تور گوانگجو آترین گشت .تور چین آترین گشت .نمایشگاه گوانگجو آترین گشت .تورشنگهای آترین

کشور چین-ویزا چین

چین سرزمین باستانی، اسرارآمیز و زیبایی است که همواره برای بازدیدکنندگان خارجی و ماجراجو جذاب بوده است.

چین به عنوان سومین کشور بزرگ جهان در شرق قاره آسیا با بیش از 3/1 میلیارد جمعیت، بین 62 درجه طول جغرافیایی و 49 درجه عرض جغرافیایی قرار گرفته است.

چین با داشتن انواع منابع، گیاهان، حیوانات و منابع معدنی، نسل های بیشماری از مردمان چین را پروش داده است.

یکی از بزرگترین گنجینه های چین، تاریخ طولانی و غنی آن است. چین به مردمان بسیار، تاریخ کهن، فرهنگ پرتلالو و آداب و رسوم متمایز خود مفتخر است.

name%

برای وارد شدن به کشور چین، نیاز به ویزای این کشور میباشد.

انواع ویزای چین :

ویزای توریستی گروهی عادی چین : قیمت صدور ویزا 90 دلار و مدت زمان آن 12 روز کاری میباشد.

ویزای توریستی گروهی فوری چین : قیمت صدور ویزا 120 دلار و مدت زمان آن 9 روز کاری میباشد.

ویزای توریستی انفرادی عادی چین : قیمت صدور ویزا 125 دلار و مدت زمان آن 9 روز کاری میباشد.

ویزای توریستی انفرادی فوری چین : قیمت صدور ویزا 155 دلار و مدت زمان آن 7 روز ماری میباشد.

ویزای تجاری انفرادی عادی چین : قیمت صدور ویزا 310 دلار و مدت زمان آن 25 روز کاری میباشد.

ویزای تجاری انفرادی فوری چین : قیمت صدور ویزا 340 دلار و مدت زمان آن 20 روز کاری میباشد.

ویزای تجاری دبل عادی چین : قیمت صدور ویزا 570 دلار و مدت زمان آن 7 روز کاری میباشد.

ویزای 6 ماهه تجاری مولتی چین : قیمت صدور ویزا 800 دلار و مدت زمان آن 7 روز کاری میباشد.

ویزای 1 ساله تجاری مولتی چین : قیمت صدور ویزا 1200 دلار و مدت زمان آن 7 روز کاری میباشد.

حداقل تعداد نفرات برای ویزای توریستی گروهی چین 5 نفر میباشد که تاریخ دقیق مسافرین باید طبق بلیط آنها باشد. در ضمن ورود و خروج تمامی مسافرین باید با هم باشد. مدت اعتبار خروج و اقامت ویزای گروهی چین برای اعضا با هم میباشد و مدت آن 1 ماه است.شروع این تاریخ از زمان اعلام مسافر شروع میشود.

اعتبار ویزای توریستی انفرادی چین 30 روز میباشد و ویزای مسافر داخل پاسپورت مسافر درج میشود.

ویزای مولتی 6 ماهه تجاری چین با داشتن حداقل 3 عدد ویزای تجاری صادر میشود و مدت خروج از ایران در این نوع ویزا 6 ماه از زمان صدور و مدت اقامت در کشور چین به مدت 1 ماه از زمان ورود در هر بار ورود میباشد. همچنین محدودیتی برای تعداد دفعات ورود به کشور چین برای این مسافران وجود ندارد.

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای چین :

اصل پاسپورت

دو قطعه عکس رنگی 4*6  زمینه سفید تمام رخ

مشخصات کامل مسافر

جهت اخذ ویزای دبل چین باید دو ویزای قبلی و جهت اخذ ویزای 6 ماهه سه ویزای قبلی در پاسپورت مورد استفاده قرار گرفته شده باشد.

توجه :

مدارک ویزای خود را در طول سفر به همراه داشته باشید. زیرا پلیس چین در حین ورود به کشور این مدارک را کنترل میکند.

برای اخذ ویزای چین هرگز اینترنتی اقدام نفرمایید.

برچسب ها: چین .تور چین .بلیط چین .تور چین .ویزا چین.ویزا فوری چین .نمایشگاه چین .پکن .شانگهای .تور پکن .شانگهای .شنزن .نمایشگاه گوانگجو .نمایشگاه گوانگجو چین .نمایشگاه گوانگجو 2017 .4شب پکن -3 شب شانگهای.نمایشگاه گوانگجو فاز 1 .نمایشگاه گوانگجو فاز 2 .تور گوانگجو .تور نمایشگاهی گوانگجو 2017 .تور پکن .گوانگجو .نمایشگاههای چین شاما فاز 1 و فاز 2 .ویزا چین.تور گوانگجو آترین گشت .تور چین آترین گشت .نمایشگاه گوانگجو آترین گشت .تورشانگهای آترین

قالب وردپرس